Blog Yudi

Blog Yudi My Files

BOMB YM

December 19, 2007

cara makenya...
1. karena dlm bentuk .rar, extract dia pake Winrar
2. jalanin file bernama dark bomb.
3. gue udah kasi list email yahoo yang bisa dipake. kalo lu mau nambahin , silahkan..., jadi tinggal pilih berapa bot yang mau lu pake di pilihan # bot to use
4. trus pilih login bots. lihat di bagian bawah pada bot logged in, status dari bot harus Has Logged In
5. ketik ID yahoo korban (kalo bisa emailnya) di bagian Victim Goes Here
6. Silahkan di serang.. boleh dengan buzz bomb ato pm bomb.. terserah deh...

perlu diingat :
1. kalo pake program ini, akan makan koneksi internet anda..!!!



Nich File nya ... Buatan ADMIN Faith ...

Thanks to Mpog - Mpog 

Tags: hacking


Posted at: 05:37 PM | Permalink

melacak IP n Real (sharing only)

December 18, 2007

gw cuman sharing lagi masalah :

1. Melacak alamat IP suatu situs
2. Melacak Real Adress server suatu situs
3. Cara Mengetahui IP address lawan chatting kita

(:::::----- Pembahasan -----::::Smile

1. Melacak alamat IP suatu situs
Untuk mengetahui alamat IP suatu situs, kita dapat melakukan PING terhadap situs tersebut. Caranya: Masuk ke command Prompt dan ketikan PING WWW.SITUS-YANG-DILACAK.COM lalu tekan enter. Maka akan muncul alamat Ip situs tersebut.

2. Melacak Lokasi server (real address) suatu situs
Kita dapat melacak lokasi server suatu situs hanya dengan mengetahui alamat situsnya saja. Coba anda buka www.domainwhitepages.com Tinggal masukkan IP address situs tadi atau masukkan alamat situsnya dan anda akan mendapatkan info lengkap tentang server dari situs tersebut diantaranya adalah lokasi negara dan kota.

3. Melacak IP address lawan chatting kita
Saat kita menggunakan Yahoo messenger, sebenarnya kita bisa mengetahui alamat IP dari lawan chatting kita. Caranya:

:: Kirimkan suatu file pada lawan chat kita.
:: Lalu masuklah ke Command Prompt (MSDOS) dan ketikkan NETSTAT -N lalu tekan enter, maka alamat IP lawan chatting anda (yang telah anda kirimi file tadi) akan muncul beserta port yang digunakan untuk pengiriman file.
:: Untuk mengetahui lokasi lawan chatting anda (real address) seperti ia berada di kampus...
[More]
Posted at: 05:11 PM | 4 Comments | Add Comment | Permalink

MenDelete Free Hosting orang (SE)

December 18, 2007

Artikel Ringan

MenDelete Free Hosting orang (SE)

Suatu ketika w lagi kesel sama orang karena dia nyoba nyaingin website w wkakak Very Happy... Ga abis pikir ternyata website dia persis sama website w uh BT!
Kayakna emang mesti dikasih pelajaran tuh orang, dari fitur dia ternyata fitur upload nggak ada, PHP di Safe Mode, SQL Injection ga tembus karena CMS dia selalu update, huh safe banget website dia...
Lalu gimana?? hehehe knapa ga kepikiran yah ternyata dia hosting di situs gratisan t35.com cuman dia pake domain blabla.com
Stelah dipelajari ketemu juga, t35.com dalam TOS (AGREEMENT FOR WEB HOSTING SERVICES)
Terdapat Point Point berikut:

Quote:
SUMMARY OF T35 TERMS OF SERVICE

T35.com is not a place to put:

- Pornographic content or direct links to pornographic websites

- Pirate software(warez)/mp3 or links to it.

- Large/numerous files primarily for storage purposes and not made viewable to the public through html pages. There is a 500kb file size limit.

T35 will not tolerate any illegal activities on our servers. This includes, but is not limited to: pornography, adult content, warez sites, warez files, spam, and pirated software / music. Any such activities will be prosecuted to the greatest extent of the law.



OOOOwh...
[More]

Tags: hacking


Posted at: 05:06 PM | 1 Comment | Add Comment | Permalink

kasus kelemahan server situs www.rasasayang.com.my

December 18, 2007

artikel ini saya kutip dari www.jasakom.com
oleh satria kelana.
tapi kayaknya maaf kalo dah pernah dibahas...
"siapa tau bisa bermanfaat???"
kalo melanggar aturan,,,silahkan hapus thread ini

Situs www.rasasayang.com.my secara sekilas terlihat tidak memiliki bug yang cukup berarti untuk dieksploitasi oleh hacker. Namun ternyata masih terdapat celah yang bisa dieksploitasi. Berikut ini langkah-langkah yang dilakukan untuk membobol server ini.

1. Persiapan hacking
2. Pemeriksaan bug
3. Mendownload source code dan file konfigurasi
4. Mengupload file explorer dan windows shell command interface
5. Mengambil-alih server

Saya akan menjelaskan langkah-langkah di atas satu per satu.

1. Persiapan hacking
Sebelumnya Anda harus memiliki list proxy server yang mendukung proxy-chain untuk menghindari pelacakan. Anda harus mengkoneksikan sekurang-kurangnya 2 anonymous proxy server di 2 negara yang berbeda. Anda dengan mudah mendapatkan proxy server di search engine Google. Namun bila Anda menemukan lebih banyak transparant proxy server, gunakan 3 transparant proxy server yang mendukung chain, dan rutekan koneksinya melintasi beberapa negara, misalnya: Brazil - China - India, sehingga bila dilacak oleh "Pengejar Hacker" maka mereka hanya akan melacak koneksi dari ISP Indonesia ke China.

Pada sistem operasi windows, anda dapat menggunakan software mungil bouncer.exe untuk melakukan proxy-chain melalui parameter tunneling. Contoh dengan IP lokal 192.168.0.5:

bouncer --bind...
[More]

Tags: hacking


Posted at: 05:02 PM | 0 Comments | Add Comment | Permalink

Rapidlecher

December 18, 2007

http://yudisaesar.1gb.ua/index.php 154218d4.gif

SERVER 2

http://yudigtgtg.1gb.ua/

Server 3

http://yudigtgtg.1gb.ua/aaaaaaaaa/index.php

 

Tags: hacking


Posted at: 04:34 PM | Permalink

> [english] cara memperbaiki CD yang tergores, disadur dari tempat lain..

December 18, 2007

How to recover MOST of scratched CD data discs
How to recover MOST of scratched CD data discs

I learn an old thecnique to how to recover damaged or scratched disks
with some lost of data. In this case i have one borrowed game - MAX PAYNE 2
with a chunck of 4 mb lost with a scratch in CD1 Install. Here we cover some
special thecniques of how to create a full working CD from the scratched one.

First some tools will be needed:

1. Alcohol 120%
2. UltraISO
3. Windows XP/2000 (not tested on 95/98/me)
3. Small piece of cotton
4. Dry cleaner paper
5. Finally, oil for cooking.

First step - preparing the CD

Get the cotton and drop some water, start cleaning vertically the surface of CD.
Do it 3 times and dry the water with a piece of dry cleaner paper. With a new piece
of cotton, drop some oil for cooking and start to wet the surface like you are
washing the CD with the oil. Dry carefully now. Some particles of oil will stay on the
microsurface of the scrath. It's okay. Seems the oil helps the laser of the CD/DVD driver
to...
[More]

Tags: tutorz


Posted at: 03:36 PM | 0 Comments | Add Comment | Permalink

[english] cara menghapus file yang undeleteable, disadur dari tempat lain..

December 18, 2007

Delete Undeletable Files Tutorial
Open a Command Prompt window and leave it open.
Close all open programs.
Click Start, Run and enter TASKMGR.EXE
Go to the Processes tab and End Process on Explorer.exe.
Leave Task Manager open.
Go back to the Command Prompt window and change to the directory the AVI (or other undeletable file) is located in.
At the command prompt type DEL <filename> where <filename> is the file you wish to delete.
Go back to Task Manager, click File, New Task and enter EXPLORER.EXE to restart the GUI shell.
Close Task Manager.


Or you can try this

Open Notepad.exe

Click File>Save As..>

locate the folder where ur undeletable file is

Choose 'All files' from the file type box

click once on the file u wanna delete so its name appears in the 'filename' box

put a " at the start and end of the filename
(the filename should have the extension of the undeletable file so it will overwrite it)

click save,

It should ask u to overwrite the existing file, choose yes and u can delete it as normal


Here's a manual way of doing it. I'll take this off once you put into your first post... [More]

Tags: hacking


Posted at: 03:23 PM | Permalink

[english] 10 penyebab PC crash, disadur dari tempat lain..

December 17, 2007

Fatal error: the system has become unstable or is busy," it says. "Enter to return to Windows or press Control-Alt-Delete to restart your computer. If you do this you will lose any unsaved information in all open applications."

You have just been struck by the Blue Screen of Death. Anyone who uses Mcft Windows will be familiar with this. What can you do? More importantly, how can you prevent it happening?

1 Hardware conflict

The number one reason why Windows crashes is hardware conflict. Each hardware device communicates to other devices through an interrupt request channel (IRQ). These are supposed to be unique for each device.

For example, a printer usually connects internally on IRQ 7. The keyboard usually uses IRQ 1 and the floppy disk drive IRQ 6. Each device will try to hog a single IRQ for itself.

If there are a lot of devices, or if they are not installed properly, two of them may end up sharing the same IRQ number. When the user tries to use both devices at the same time, a crash can happen. The way to check if your computer has a hardware conflict is through the following route:

* Start-Settings-Control Panel-System-Device... [More]
Posted at: 05:03 PM | 0 Comments | Add Comment | Permalink

[english] 10 penyebab PC crash, disadur dari tempat lain..

December 17, 2007

Fatal error: the system has become unstable or is busy," it says. "Enter to return to Windows or press Control-Alt-Delete to restart your computer. If you do this you will lose any unsaved information in all open applications."

You have just been struck by the Blue Screen of Death. Anyone who uses Mcft Windows will be familiar with this. What can you do? More importantly, how can you prevent it happening?

1 Hardware conflict

The number one reason why Windows crashes is hardware conflict. Each hardware device communicates to other devices through an interrupt request channel (IRQ). These are supposed to be unique for each device.

For example, a printer usually connects internally on IRQ 7. The keyboard usually uses IRQ 1 and the floppy disk drive IRQ 6. Each device will try to hog a single IRQ for itself.

If there are a lot of devices, or if they are not installed properly, two of them may end up sharing the same IRQ number. When the user tries to use both devices at the same time, a crash can happen. The way to check if your computer has a hardware conflict is through the following route:

* Start-Settings-Control Panel-System-Device... [More]
Posted at: 05:03 PM | 0 Comments | Add Comment | Permalink

Free Rapid Account!!!

December 16, 2007

bagi anda yg mau download file yg kebetulan di rapidshare namun seperti biasa susah banget, karena free nah supaya cepet silahkan make fremium account biar cepet bagi yg belom punya silahkan ambil di link ini :
http://www.mediafire.com/?8qrlxirmmei

Tags: hacking


Posted at: 02:01 PM | Permalink

Posts by Date

Recent Posts

Archives